To ath-nikolakakis.gr δημιουργήθηκε από τον Όμιλο Νικολακάκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του σε όλη την Ελλάδα, καθώς προσφέρει την δυνατότητα να έχετε με ένα κλικ τα προϊόντα που επιθυμείτε στην πόρτα σας! 

Έτσι με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί 40 χρόνια τώρα μας στηρίζετε και μας έχετε κατατάξει στην κορυφή στο είδος μας. 

Η ποιότητα των προϊόντων μας και οι ασυναγώνιστες τιμές μας είναι αυτά που σας κάνουν να μας προτιμάτε τόσα χρόνια. Τα πλακάκια των καταστημάτων μας δεν σπάνε, είναι αντιολισθητικά και μη απορροφητικά. Επιπροσθέτως, όλα τα πλακάκια έχουν καταπληκτικό design από τα οικονομικότερα έως τα λίγο ακριβότερα. Τα καταστήματα μας εκτός από πλακάκια προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα  σε είδη υγιεινής, αξεσουάρ μπάνιου, βρύσες, νεροχύτες κ.ά. τα οποία είναι εξίσου ποιοτικά και οικονομικά.

Η επίσκεψη σας στα καταστήματα μας θα σας βοηθήσει να δείτε από κοντά όλα μας τα προϊόντα και να διαπιστώσετε και μόνοι σας την ποιότητα των προϊόντων μας. Μα ακόμη και αν δεν μπορείτε να έρθετε να μας επισκεφθείτε μπορείτε πλέον να ψωνίζετε από το υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα με την εγγύηση και το κορυφαίο design   .Σήμα το οποίο είναι κοντά σας 40 χρόνια, από το 1975 μέχρι και σήμερα.