Πλακάκια μπάνιου

Το κυριότερο που πρέπει να προσέξεις στην αλλαγή αυτή είναι η επένδυση του δαπέδου αλλά και του τοίχου. Το υλικό του πατώματος πρέπει πάντα να αποτρέπει την εισχώρηση του νερού και θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στην υγρασία, ώστε να μην ευνοείται η ανάπτυξη μυκήτων και βακτηρίων. Τα πλακάκια όσα χρόνια και αν περάσουν θα αποτέλουν την statement επιλόγη για το μπάνιο και θα συνεχίσουν να επικρατούν και το 2019. Όσον αφορά το μέγεθος και το σχήμα, κορυφαία τάση είναι η πολύ μεγάλη πλάκα (60x60,120x60), όπως επίσης η μόδα στα πλακάκια τώρα επιβάλλει τις μονοχρωμίες και την λιτότητα. Απλά σχέδια σε γκρίζο ή μπεζ χρώμα.

Έπιπλα μπάνιου

Τα έπιπλα του μπάνιου παίζουν εξίσου κυρίαρχο ρόλο μιας και είναι αυτά τα οποία αναδεικνύουν το στυλ και το ύφος που θέλουμε να δώσουμε στο μπάνιο μας. Από την άλλη βέβαια είναι σημαντικά εξαιτίας της χρηστικότητας τους.

Το ξύλο εξακολουθεί να βρίσκεσαι στην κορυφή των προτιμήσεων για όσους επιθυμούν να ανακαινίσουν το μπάνιο τους, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει το φυσικό ακατέργαστο ξύλο για τα έπιπλα. Μια νέα τάση στον χώρο του μπάνιου φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό τα κρεμαστά ντουλάπια. Τα ντουλάπια αυτά βοηθούν στο μέγιστο την λειτουργικότητα σας αλλά και γίνεται εξοικονόμηση χώρου μίας και πλέον κάτω από το ντουλάπι υπάρχει έξτρα χώρος αποθήκευσης. 

 

Ντουζιέρα

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται  η τοποθέτηση ντουζιέρας εν αντίθεση της μπανιέρας.  Αφενός καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και αφετέρου διευκολύνουν κατά πολύ τη διαδικασία της καθαριότητας. Πιο συγκεκριμένα  οι διάφανες ντουζιέρες  όχι μόνο είναι ιδιαίτερα καλαίσθητες και μοντέρνες, αλλά παράλληλα κάνουν το χώρο να μοιάζει αρκετά μεγαλύτερος απ’ ότι είναι. Το κρύσταλλο μπορεί να είναι είτε διαφανές είτε σεριγραφάτο.

Αν βάλουμε στην εξίσωση τις αποχρώσεις του γκρι και τα ουδέτερα χρώματα, κρεμαστά έπιπλα μπάνιου και τέλος ντουζιέρες με κρύσταλλο , έχουμε ένα μπάνιο του 2019!